Ohjelma


Ohjelmahaku on auki! Laita mailia osoitteeseen ohjelma(a)chibi.fi .

Kerro lyhyesti ohjelmastasi ja jos sinulla on erikoistoiveita ohjelmaa koskien.

Ohjelmien tarkemmat tiedot ja ajankohdat julkaistaan myöhemmin.

Apaja


Valokuvauspiste

Pelihuone

Myyntipöytäsali

Mangakirjasto

Kulttuuriareena 44

Huom! Kulttuuriareenalla järjestettäviin ohjelmiin myydään erilliset ohjelmaliput.

FFFight
FFFight saapuu Chibiconiin! Tervetuloa mukaan jännittävään ohjelmanumeroon, jossa taistelijat ottavat mittaa toisistaan suositun Final Fantasy -pelisarjan tyylillä käyttäen mitä erikoisempia taktiikoita! Jos et ole tuttu formaatin kanssa, niin ei se mitään! Rohkeasti vain mukaan osallistumaan. Lisäinfoa voit kysyä FFFollowersien Facebook-sivulta. Taistelijat valitaan paikanpäällä. Säännöt tulevat myös tutuksi ohjelman alussa. Ohjelman järjestää FFFollowers.

Cosplay-kilpailu
Cosplay-kilpailun ilmoittautuminen tapahtuu con-päivän aikana. Kilpailuun voi osallistua yksin, parina tai kolmen hengen ryhmässä. Cossin aiheina voi olla sarjakuvat, animaatiot, tv-sarjat, elokuvat ja pelit maasta riippumatta sekä japanilaiset muusikot ja muut esiintyvät taiteilijat.
Kun ilmoittaudut, varaa mukaasi hahmon tiedot (hahmon nimi, sarjan nimi sekä maininta, jos kyse on hahmon harvinaisemmin käyttämistä vaatteista). Tahtoessasi voit myös tulostaa kuvan hahmosta. Ilmoittautumisen jälkeen puvut valokuvataan, joten jos olet ryhmässä pyydä kaikki jäsenet paikalle ilmoittautumiseen.
Ennen varsinaista kisaa on myös tuomarien tapaaminen.
Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä conia.
Tervetuloa mukaan kisaamaan!