Ohjelma


Ohjelmahaku on auki! Laita mailia osoitteeseen ohjelma(a)chibi.fi .

Kerro lyhyesti ohjelmastasi ja jos sinulla on erikoistoiveita ohjelmaa koskien.

Ohjelmapaikkoja on tällä hetkellä vapaana Apajan luentosalissa (saliin mahtuu n. 50 henkeä).

Apaja


Apajan ohjelmapisteisiin pääsee rannekkeella ellei toisin mainita.

Valokuvauspiste
Valokuvauspiste on toiminnassa 10:00-14:00 välisen ajan. Piste on avoin kaikille, ei tarvitse ranneketta.

Myös cosplay-kisaan ilmoittautuminen tapahtuu valokuvauspisteellä.

Pelihuone
Avoinna 10:00-20:00

Pelihuoneesta löytyy viisi pelipistettä ja useita kymmeniä pelejä pelattavaksi! Pelattavana ovat esimerkiksi Project Diva F (rytmipeli), Super Smash Brothers Brawl, Persona 4 Arena Ultimax, Naruto Ultimate Ninja Storm Revolution, Okami ja Blazblue. Jos sinulla on pelitoiveita, voit lähettää ne osoitteeseen raektis(a)gmail.com ja koetamme toteuttaa ne parhaamme mukaan.

Peliturnaus (alkaa 14:00)
Peliturnauksen pelinä on Naruto Ultimate Ninja Storm Revolution. Tule mittelemään taitojasi muiden pelaajien kanssa! Voittaja palkitaan.

Huom! Viimeiset kierrokset menevät todennäköisesti päällekäin cosplay-kilpailun kanssa.

Myyntipöytäsali
Myyntipöytäsali on auki 10:00-20:00 välisen ajan. Piste on avoin kaikille, ei tarvitse ranneketta.

Apajan luentosali


18:00-20:00 Naruton historia
Naruton viimeinen mangaluku ilmestyi marraskuun alussa ja sarjan lopullisesti päättävä elokuva taas joulukuussa. Kaksi pitkän linjan Narutardia pohtii sarjan suosiota, historiaa, parhaita ja huonoimpia hetkiä, miksi monet Naruto-fanit alkoivat myöhemmin vihata sarjaa ja paljon muuta.

Sisältää spoilereita, mutta katsojille ilmoitetaan aina, kun siirrytään seuraavaan tarinakokonaisuuteen.

Fantasiapelit (Tulliportinkatu 27)


Mangakirjasto
Avoinna 12:00-16:00

Animeconin mangakirjasto sisältää useita satoja sarjoja niin suomeksi kuin englanniksi. Istahda alas lukemaan vanhoja suosikkeja tai tutustu aivan uusiin sarjoihin.

Kulttuuriareena 44

Huom! Kulttuuriareenalla järjestettäviin ohjelmiin myydään erilliset ohjelmaliput. Tarvitset myös rannekkeen osallistuaksesi. Ohjelmien kesto on noin 45 minuuttia.

15:00 Cosplay-kilpailu
Cosplay-kilpailun ilmoittautuminen tapahtuu con-päivän aikana. Kilpailuun voi osallistua yksin, parina tai kolmen hengen ryhmässä. Cossin aiheina voi olla sarjakuvat, animaatiot, tv-sarjat, elokuvat ja pelit maasta riippumatta sekä japanilaiset muusikot ja muut esiintyvät taiteilijat.

Kun ilmoittaudut, varaa mukaasi hahmon tiedot (hahmon nimi, sarjan nimi sekä maininta, jos kyse on hahmon harvinaisemmin käyttämistä vaatteista). Tahtoessasi voit myös tulostaa kuvan hahmosta. Ilmoittautumisen jälkeen puvut valokuvataan, joten jos olet ryhmässä pyydä kaikki jäsenet paikalle ilmoittautumiseen. Ilmoittautuminen tapahtuu valokuvauspisteellä ja ilmoittautumisaika on 10:00-14:00 välisenä aikana.

Ennen varsinaista kisaa on myös tuomarien tapaaminen. (Alustavasti kello 14:00-14:30 alkaen.) Chibin kisa on aloittelijaystävällinen, joten jos olet harkinnut cosplay-kilpailuun osallistumista, tästä on hyvä aloittaa!

Tervetuloa mukaan kisaamaan!

Väliaikashow'n pitää Tanssiryhmä Bluff.

16:00 Cosplay-deitti
Oletko kyllästynyt katsomaan, kun kumppanisi lihoo hitaasti sohvalla? Kaipaatko romantiikkaa tai uusia seikkailuja suhteiden kiivaassa maailmassa? Nyt on sinun tilaisuutesi löytää se suloisin karju tai karskein neitokainen! Osallistu cosplay-deittiin ja löydä se ei-ihan-sielunkumppanisi, mutta jotain sinne päin!
Huumori saattaa vahingoittaa lasten henkistä kehitystä. K-12.

Ilmoittaudu mukaan: shuntorizzy(a)gmail.com
Kerro ilmoituksessa cossaamasi hahmo sekä millaisen roolin tahtoisit (kysyjä vai vastaaja sekä tahdotko hetero-, yaoi- vai yuri -kierrokselle).

Ehtoina mukaan pääsylle on:
- Olet yli 14-vuotias
- Sinulla on cosplay-puku*
- Osaat eläytyä hahmoosi

*Puku saa olla animesta, mangasta, länsimaisista elokuvista, tv-sarjoista, piirretyistä, mistä tahansa! Mitä tunnetumpi hahmo, sen parempi.

Idea
Cosplay-deitti on parodia Napakymppi-ohjelmasta, missä osallistujat pukeutuvat cosplay-pukuihin ja eläytyvät hahmoonsa. Seuranetsijä esittää kolmelle ehdokkaalle erän kysymyksiä, joihin vastauksen saatuaan hän valitsee itselleen mieluisimman puolison.

17:00 Yaoi-paneeli (K-15)
Edellisestä yaoi-paneelista on sen verran aikaa, että kaikki ovat varmasti jo unohtaneet, mitä yaoi on. Ei hätää! Lassi LAV-Kitsune- on täällä taas muistuttamassa ihmisiä tästä viattomasta ja herkästä taiteen lajista. Tulkaa kuulemaan, kun Kitsune nousee taas "Love Stagelle".

18:00 FFFight
FFFight saapuu Chibiconiin! Tervetuloa mukaan jännittävään ohjelmanumeroon, jossa taistelijat ottavat mittaa toisistaan suositun Final Fantasy -pelisarjan tyylillä käyttäen mitä erikoisempia taktiikoita! Jos et ole tuttu formaatin kanssa, niin ei se mitään! Rohkeasti vain mukaan osallistumaan. Lisäinfoa voit kysyä FFFollowersien Facebook-sivulta. Taistelijat valitaan paikanpäällä. Säännöt tulevat myös tutuksi ohjelman alussa.

Ohjelman järjestää FFFollowers.