Ohjelma


Kulttuuriareena 44


12-18 Mangakirjasto
Mangakirjasto sisältää noin 500 erilaista pokkaria useista sadoista eri sarjoista, englanniksi sekä suomeksi. Mangakirjasto on hyvä paikka istahtaa alas ja rentoutua, jos conin hulina käy liiaksi voimille.

12:00 Mitä kaikkea saisit cosplay-rahoillasi? - Maletsu ja Minnalabanana
Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon rahaa ja aikaa sinulla menee cosplayn harrastamiseen? Tule kuulemaan kaikista mahdollisuuksista, mitä voisit saada, jos säästäisin cosplay -rahasi ja sijoittaisit ne johonkin muuhun. Luento on huumoripainotteinen ja sisältää ristiriitaisia faktoja luennoitsijoiden kesken.

13:00 Chibifight! (FFFollowers)
Eli FFFightia pienessä mittakaavassa matalalla kynnyksellä! Tule mukaan kokeilemaan sisäisen taistelijasi kykyjä tässä Final Fantasy-pelisarjaan pohjautuvassa ohjelmanumerossa, missä kaksi taistelijaa ottavat yhteen mielikuvituksellisia hyökkäyksiä käyttäen.

14:00 Cosplay-Deitti
Eikö Amorin nuoli osu sinuun? Noh, meillä on hallussamme rakkauden taika, joten miksipä se ei nyt osuisi? Tule koettamaan romantiikan vesiä meidän hurmaavan hauskassa ohjelmassa.
Jos sydämesi pysähtyi ja tiesit että olet valmis, mail me ;) shuntorizzy(a)gmail.com
Cosplay-deitti on parodia Napakymppi-ohjelmasta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan ohjelmaan, laita sähköpostia ja kerro siinä cossaamasi hahmo ja millaisessa roolissa tahtoisit olla ohjelmassa: kysyjä vai vastaaja sekä tahdotko hetero-, seka, yaoi- vai yuri-kierrokselle.
Ohjelman suositusikäraja on K-12 häiriintyneen huumorin vuoksi.

15:00 Anime hiipii länsimaiseen viihteeseen - Lassi LAV-Kitsune- Väänänen
Animea löytyy nykyisin jo ruokakaupoistakin, mutta millä tapaa anime on levinnyt länsimaisessa populäärikulttuurissa? Katselemme erilaisia musiikkivideoita joissa on japanilaisen animeartistien tuottamia videoita ja muutamia esimerkkejä siitä, kuinka anime on päässyt länsimaisiin elokuviin ja sarjoihin ja kuinka se vaikuttaa nykyanimaatioon länsimaissa.

16:00 Ginga: The Last Wars - Hopeanuolen lopun alku? - Helena Lipponen
Ginga: The Last Wars on uusin tarina Hopeanuoli-maailmassa. Karhut iskevät jälleen koirien paratiisiin, kun Akakabuton poika Monsoon saapuu kostamaan perheensä kohtalon. Miten uusi tarina lähtee toimimaan, onko Monsoon Akakabuton veroinen pahis ja millaisia toiveita sekä pelkoja tarina tuo?
Sisältää spoilereita 2 jo ilmestyneestä osasta sekä joitakin spoilereita Orionista. Spoilereista varoitetaan ennakkoon.

17:00 Cosplay-kilpailu (Minna Mäkinen)
Chibiconissa järjestetään jälleen kerran perinteinen cosplay-kilpailu! Kilpailuun voi osallistua yksin tai 2-3 henkilön ryhmissä ennakkoon tai paikan päällä.
Ennakkoilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen Mew_231(a)hotmail.com ja otsikkona tulee olla "Cosplay kilpailu"/"Cosplay kilpailu Chibicon". Sähköpostissa tulee lähettää yhteystietonne, hahmonne, hahmon sarja ja 1-3 kuvaa hahmosta. Useamman henkilön ryhmissä hahmot voivat olla erillisillä kuvilla tai ryhmäkuvassa. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan 12.12.2015 klo: 15:00 asti. Jos osallistut tapahtumapaikalla, ei sinun tarvitse toimittaa kuvia hahmosta.

Paikan päällä ilmoittautuminen on klo: 12:00-14:00
Tuomarointi toteutetaan klo: 14:00-16:00
Kilpailu alkaa klo: 17:00

Jokaiselle kisaajalle tarkennetaan tuomaroinin ajankohta ja ennakkoilmoittautuneiden tulee ilmoittaa olevansa paikalla klo: 12-14 välisellä ajalla cosplaykilpailun infopisteelle kauppakeskus Apajassa taidekujan yhteydessä.

Tervetuloa mukaan kisaamaan!

Apaja


Pelihuone
Tervetuloa pelihuoneelle tutustumaan uusiin sekä vähän vanhempiin peleihin! Pelihuoneella voit kilpailla kaverisi kanssa useissa erilaisissa peleissä. Peleinä on Super Smash Brothers Brawl, Mario Kart, Blazblue, Naruto Ultimate Ninja Storm : Revolution, Hatsune Miku Project Diva F 2 sekä paljon muita!
Tämän vuoden turnauspelinä toimii Naruto Ultimate Ninja Storm : Revolution! Tule osallistumaan!