Ohjelma


Ohjelmaa päivitetään lähitulevaisuudessa. Tahdotko mukaan pitämään ohjelmaa? Laita mailia ohjelma(a)chibi.fi!

Louhisali


16:00 Matkaan poképallo - eikun musikaali! (Ree "Rewe" Fagerström & Viliina "Viv" Kettunen)
Joukko suomalaisia faneja toteuttaa yhdessä Pokémon-musikaalia. Miten taskuhirviöitä on lähdetty työstämään pelkästä ideasta lavatoteutukseksi? Raotamme ohjelmassa Valitsen sinut! -musikaalin eri vaiheita alun pohdinnoista aina tehokkaisiin treeniohjelmiin asti.

Tapiolasali


12:00 FFFight - (FFFollowers)
Tervetuloa mukaan FFFightiin, jossa taistelijat ottavat mittaa toisistaan suositun Final Fantasy -pelisarjan tyylillä käyttäen mitä erikoisempia iskuja. Kerää kokoon miekat, kilvet, perunat sekä puujalat ja käy taistoon!
FFFightiin voi tulla mukaan ohjelman aikana ja tahtoessasi voit ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat: nimi, ikä, sähköposti, puhelinnumero, hahmo & sarja sekä erityistoiveet. Ilmoittaudu osoitteeseen ff.followers(a)gmail.com .

13:00 Cosplay-deitti (AnnaPannari)
Puuttuuko sinulta waifu tai husbando, etsitkö elämäsi rakkautta vai tahdotko vain kokeilla viehätysvoimaasi? Cosplay-deitissä kaikki on mahdollista!
Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viestiä osoitteeseen ana-chan(a)hotmail.com . Kerro sähköpostissa seuraavat asiat: nimi, ikä, cossaamasi hahmo & sarja, tahdotko olla kysyjä vai vastaaja sekä mille kierrokselle tahdot mukaan (hetero, yaoi, yuri, seka).
Cosplay-deitti on parodia Napakymppi-ohjelmasta, jossa osallistujat kysyvät ja vastaavat eläytyen parhaansa mukaan cossaamiinsa hahmoihin.

17:00 Cosplay-kilpailu - (CFT)
Cosplay-kilpailuun voi osallistua niin anime-, manga-, peli- kuin länsimaisillä hahmoilla sekä itse suunnitelluilla hahmoilla*. Kilpailu on aloittelijaystävällinen, mutta myös konkarit ovat tervetulleita.
Ilmoittautuminen tapahtuu CFT:n valokuvauspisteellä 10:00-14:00 välisenä aikana ja osallistua voi yksin tai 2-3 hengen ryhmissä. Kilpailuissa palkitaan kolme parasta sekä osallistujamäärästä riippuen jaetaan 1-3 kunniamainintaa, joista yksi annetaan parhaalle peliaiheiselle puvulle.
*Itse suunnitellusta hahmosta on tuotava lähdekuva paperimuodossa, esim. printti tietokoneelta. Kuva luovutetaan tuomareiden käyttöön. (Katso ohjeet kuvan valintaan.)
Voittajat valitsee kolmen hengen tuomaristo. Kisaajien tulee saapua ohjelmasaliin 15 minuuttia ennen kilpailun alkamista (16:45). Tarkemmat tiedot osallistumisesta saa tapahtumapaikalla.

Näyttelytila


10:00-18:00 Mangakirjasto
Tervetuloa Mangakirjastoon. Mangakirjasto sisältää noin 500 erilaista pokkaria useista sadoista eri sarjoista, englanniksi sekä suomeksi.
Mangakirjasto on hyvä paikka istahtaa alas ja rentoutua, jos conin hulina käy liiaksi voimille.

Muut tilat


CARDFIGHT! VANGUARD! -pelipiste (Toni "Neko" Keinänen)
Mikä ihmeen CARDFIGHT! VANGUARD! korttipeli? Cardfight!! Vanguard on Bushiroadin tekemä Trading Card Game, jota pelataan ympäri maailmaa. Pelistä julkaistaan para-aikaa animea sekä Akira Itoun tekemää mangaa.
Pelissä taistelet yhdessä klaanisi kanssa toista klaania vastaan. Pelaajasta tulee "Vanguard" ja hänen tehtävänään on johdattaa oma klaani voittoon. Taistelun edetessä korttien monipuolisia ja voimakkaita kykyjä hyödyntämällä voi tapahtua yllättäviä käänteitä ja jännittäviä tilanteita. Vanguard sopii kaikille korttipeleistä kiinnostuneelle. Tervetuloa mukaan pelaamaan!