Chibicon, cosplay-pukukilpailu


Chibiconin cosplay-kilpailu on yksilökisa, jossa kolme parasta kisaajaa palkitaan. Kisaan hyväksytään animaatio-, sarjakuva-, videopeli- ja elokuvahahmot eli myös länsimaalaiset hahmot ovat sallittuja.

Ilmoittautuminen:

Ennakkoilmoittautumisen cosplay-kilpailuun voi tehdä joko sähköpostiosoitteeseen of(a)operaatiofredrik.com tai paikan päällä Pohjankartanolla klo:10:00 - 12:00 välillä Cosplay- Infossa.
Ennakkoilmottautuminen aukeaa 04.10. ja sulkeutuu 04.11.
Ilmottautumisviestissäsi tulee olla nämä tiedot:

Etunimi, sukunimi
Hahmon nimi
Lähdeteos


Saat vahvistusviestin, kun ilmoittautumisesi on luettu.
Jos viestiä ei kuulu niin ota uudestaan yhteyttä!

Kisapäivänä:

Kaikki kisaajat ilmoittutuvat läsnäoleviksi cosplay-infossa 10:00 - 12:00. Ilmottautuessa saat numerolapun ja ennakkotuomarointiajan.

Ennakkotuomarointi kisapäivänä tapahtuu klo:12:00 - 14:00 välillä.
Ennakkotuomaroinnin jälkeen puvut kuvataan ja on mahdollisuus tutustua lavaan.

Kilpailu alkaa klo:15:00.
Kilpailussa jokainen käy vuorollaan lavalla ja pysähtyy hetkeksi poseeraamaan ja/tai pitämään lyhyen esityksen. Juontaja kysyy tämän jälkeen muutaman kysymyksen, joista on mahdollista sopia myös etukäteen kisapäivänä. Kun kaikki kisaajat ovat käyneet vuorollaan lavalla, otetaan yhteiskuva.

Lyhyen väliajan jälkeen julkistetaan voittajat. Kisan päättymisen jälkeen on mahdollista kysyä palautetta puvusta tai esiintymisestä.

Palkinnot ja voittajien valinta:
Kisassa arvioidaan muun muassa puvun vaikeusastetta, teknistä toteutusta, siisteyttä, liikkuvuutta ja toimivuutta sekä hahmonäköisyyttä.

Kysyttävää?
Jos jokin jäi vielä epäselväksi, tai mielesi päällä on askarruttavia kysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen of(a)operaatiofredrik.com