Ohjelma


Ohjelmahaku käynnissä! Ilmoittaudu, tee ehdotuksia ja toiveita tai kysy neuvoja ohjelma(a)chibi.fi .

Kulttuuriareena 44


12:00 Mitä kaikkea saisit cosplay-rahoillasi? - Maletsu ja Minnalabanana
Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon rahaa ja aikaa sinulla menee cosplayn harrastamiseen? Tule kuulemaan kaikista mahdollisuuksista, mitä voisit saada, jos säästäisin cosplay -rahasi ja sijoittaisit ne johonkin muuhun. Luento on huumoripainotteinen ja sisältää ristiriitaisia faktoja luennoitsijoiden kesken.

Anime hiipii länsimaiseen viihteeseen - Lassi LAV-Kitsune- Väänänen
Animea löytyy nykyisin jo ruokakaupoistakin, mutta millä tapaa anime on levinnyt länsimaisessa populäärikulttuurissa? Katselemme erilaisia musiikkivideoita joissa on japanilaisen animeartistien tuottamia videoita ja muutamia esimerkkejä siitä, kuinka anime on päässyt länsimaisiin elokuviin ja sarjoihin ja kuinka se vaikuttaa nykyanimaatioon länsimaissa.

Ginga: The Last Wars - Hopeanuolen lopun alku? - Helena Lipponen
Ginga: The Last Wars on uusin tarina Hopeanuoli-maailmassa. Karhut iskevät jälleen koirien paratiisiin, kun Akakabuton poika Monsoon saapuu kostamaan perheensä kohtalon. Miten uusi tarina lähtee toimimaan, onko Monsoon Akakabuton veroinen pahis ja millaisia toiveita sekä pelkoja tarina tuo?
Sisältää spoilereita 2 jo ilmestyneestä osasta sekä joitakin spoilereita Orionista. Spoilereista varoitetaan ennakkoon.

Cosplay-Deitti
Eikö Amorin nuoli osu sinuun? Noh, meillä on hallussamme rakkauden taika, joten miksipä se ei nyt osuisi? Tule koettamaan romantiikan vesiä meidän hurmaavan hauskassa ohjelmassa.
Jos sydämesi pysähtyi ja tiesit että olet valmis, mail me ;) shuntorizzy(a)gmail.com
Cosplay-deitti on parodia Napakymppi-ohjelmasta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan ohjelmaan, laita sähköpostia ja kerro siinä cossaamasi hahmo ja millaisessa roolissa tahtoisit olla ohjelmassa: kysyjä vai vastaaja sekä tahdotko hetero-, seka, yaoi- vai yuri-kierrokselle.
Ohjelman suositusikäraja on K-12 häiriintyneen huumorin vuoksi.