Ohjelma


Olisitko kiinnostunut pitämään ohjelmaa Chibiconissa? Etsinnässä on luentoja, paneeleita, työpajoja ja kaikkea muuta vastaavaa. Meillä on käytössä useita erilaisia tiloja, minkä ansiosta kullekin ohjelmalle löytyy sopivan kokoinen tila.
Erityisesti Pokémon-aiheiset ohjelmat ovat tervetulleita. Ne voivat liittyä peleihin, animeen, mangaan kuin fanikulttuuriin.
Jos tahdot pitää ohjelmaa tai kysyä aiheesta, ota yhteyttä ohjelma(a)chibi.fi .

Pokémon-huone
Pokémon Fanipäälliköt ovat conissa mukana! Tule mukaan tutustumaan Fanipäälliköiden toimintaan, pelailemaan heidän ja muiden Pokémon-pelaajien kanssa, kokemaan vanhimpien pelien nostalgiaa ja erityisesti pitämään hauskaa!

Pokémon-musikaali
Pokémon-musikaali saapuu Ouluun! Kaikki saa alkuunsa, kun nuori mies Red löytää haavoittuneen Pikachun. Sen seurauksena hän saa professori Oakilta tehtävän, joka johdattaa hänet ensimmäiseen suureen seikkailuunsa, ja pian hän sotkeutuu paljon monimutkaisempiin asioihin kuin olisi osannut koskaan kuvitella. Mitä Rakettiryhmä suunnittelee, ja miten tähän kaikkeen liittyy mystinen tarupokémon Mew? Tule ottamaan selvää!

Cosplay-kilpailu (Operaatio Fredrik)
Chibiconissa järjestetään perinteinen cosplay-pukukilpailu, jossa on yksilö-sarja ja ryhmä-sarja. Kilpailuun voi ilmoittautua tapahtumassa paikanpäällä. Sallitut puvun aiheet ovat sarjakuva, animaatio, konsoli- ja tietokonepelit, sekä TV-sarjat ja elokuvat lähdemaasta riippumatta.

Tapahtumapäivän aikataulu:
10.00-11.30 Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla cosplay-infossa.
12.00-13.15 Ennakkotuomarointi ja kuvaus.
(Loput aikataulut ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.)

Palkintojen jako on heti kilpailun jälkeen. Voittajat valitsee tuomaristo ja voittajat valitaan puvun perusteella.
Jos kilpailusta on kysymyksiä, lähettäkää ne osoitteeseen of(ät)operaatiofredrik.com .